A.S. ZATERDAG 04 OKTOBER VAN 11.00 TOT 15.00 UUR OPEN HUIS

KOMT U ZATERDAG OOK ÉÉN VAN ONZE DEELNEMENDE WONINGEN BEKIJKEN?

Makelaars houden open huis route

Op zaterdag 4 oktober wordt er in Lelystad door Kam & Bronotte Makelaars, De Boer makelaars, makelaardij Van der Linden en Voerman garantiemakelaars een open huis route gehouden. Van 11.00 tot 15.00 uur stellen huiseigenaren hun woningen open, zodat woningzoekenden er vrijblijvend rond kunnen kijken.

‘Het is momenteel een perfecte tijd om een huis te kopen. Naast het feit dat het aanbod woningen groot is, is de rente laag. Wanneer je op dit moment een hypotheek afsluit voor tien jaar vast met NHG, betaal je maar 3 procent rente. Kopen is vaak dus veel voordeliger dan huren’, legt Danny Kam, van Kam & Bronotte Makelaars uit.

‘De open huis route is laagdrempelig. Mensen kunnen er zelfstandig (dus zonder makelaar) verschillende woningen op deze dag bekijken. Ook het binnenlopen bij een woning waar je normaal gesproken niet zo snel een afspraak voor zou maken bij een makelaar kan positieve verrassingen opleveren’, vertelt hij enthousiast. 

De open huis route wordt tweemaal per jaar gehouden; in het voor- en najaar. Wat kunnen mensen op 4 oktober verwachten? Een ruim aanbod aan woningen; van appartementen tot starterswoningen en vrijstaande huizen. Op www.openhuislelystad.nl is een overzicht te vinden van de huizen die deelnemen aan de grootste open huis route van Lelystad. Op onze eigen site hierboven onder het tabblad open huis vindt u onze deelnemers