Omschrijving

Op zeer ruim gronstuk gelegen villa met separaat gastenverblijf en zwembad.
De woning is gelegen in de wijk "Panorama" te La Nucia. Zoals te verwachten heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht over de baai van Altea en de Middellandse Zee. De woning beschikt over een zeer fraai aangelegde tuin voorzien van diverse palmen en andere tropische planten alsmede diverse fruitbomen.
Op enige ruimte van de villa is een tweede woning gelegen die eventueel als gastenverblijf dienst kan doen.

Indeling

Via de entree en de hal komt u in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en is uitgevoerd in Duitse Landhuisstijl. De woonkamer is uitgebouwd met een eetkamergedeelte welke in het verleden een 3e slaapkamer was. Vanuit de woonkamer en de eet-(slaap-)kamer heeft u direct toegang tot een ruim overdekt terras van ruim 20 m².
Op dezelfde verdieping zijn nog een 2-tal ruime slaapkamers gesitueerd, het toilet, de badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel, designradiator en 2e toilet, alsmede diverse ruimten ten behoeve van de diverse installaties.

Overige verdiepingen

De woning ligt verhoogd en heeft daardoor nog een souterrain bestaande uit een studio/gastenverblijf en opslagruimten.

Bijzonderheden

De villa is voorzien van Cv in combinatie met vloerverwarming. Alle denkbare voorzieningen zijn aanwezig zoals een zonneboiler, ontkalkingsinstallatie, alarm, bliksemafleiding etc. etc. De woning wordt in principe grotendeels gemeubileerd opgeleverd.
Tot het aangebodene behoort tevens een tweede woning welke op enige afstand van de hoofdwoning is gelegen. Tusen beide woningen in ligt het zwembad.
Deze tweede woning bestaat uit een ruime woonkamer (ca. 36 m²) met toegang tot het terras, een bescheiden keukentje, en twee slaapkamers elk met een badkamer en-suite. Deze woning zou aan de achterzijde eventueel nog met 2 meter mogen worden verbreed. De woning beschikt over een eigen toegang tot de openbare weg. Tevens staat deze woning op een kadastraal afgescheiden gedeelte van het totaalperceel. Eventueel zou deze woning naderhand verkocht kunnen worden.

Kenmerken